Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice

Show full item record

No preview available
Title: Restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice
Author: Vasilová, Světlana
Advisor: Okénková, Eva
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo charakterizovat restaurační minipivovary a jejich rozvoj v České republice. Práce byla zaměřena na historii pivovarství, na popis jednotlivých surovin k výrobě piva a hlavní rozdíly při výrobě piva v průmyslovém pivovaru a restauračním minipivovaru. Praktická část se věnuje senzorickému posouzení vzorků piva z minipivovarů a jejich porovnání s průmyslově vyrobeným vzorkem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10203
Date: 2009-05-28
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12998


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vasilová_2009_bp.pdf 880.4Kb PDF View/Open
vasilová_2009_vp.pdf 22.56Kb PDF View/Open
vasilová_2009_op.doc 48Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account