Srovnání biologické hodnoty bílkovin u vybraných luštěnin.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Srovnání biologické hodnoty bílkovin u vybraných luštěnin.

Show full item record

No preview available
Title: Srovnání biologické hodnoty bílkovin u vybraných luštěnin.
Author: Kočař, Filip
Advisor: Buňka, František
Abstract: Diplomová práce se v teoretické části zabývá charakteristikou a vlastnostmi luštěnin. Popsána je stavba a biologické vlastnosti jednotlivých částí rostliny. V druhé části je kladen důraz na charakterizaci a chemické složení hrachu. Uvedeny jsou i jeho nutriční hodnoty a stravitelnost. Praktická část se zabývá obsahem sušiny, popela a změnou dusíkatých látek a aminokyselin v syrovém stavu a po naklíčení. Analyzována je také In vitro stravitelnost dusíkatých látek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10435
Date: 2009-08-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: D 12398


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kočař_2009_dp.pdf 2.325Mb PDF View/Open
kočař_2009_vp.doc 44Kb Microsoft Word View/Open
kočař_2009_op.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account