Srovnání biologické hodnoty bílkovin u vybraných luštěnin.

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Srovnání biologické hodnoty bílkovin u vybraných luštěnin.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srovnání biologické hodnoty bílkovin u vybraných luštěnin.
Autor: Kočař, Filip
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Diplomová práce se v teoretické části zabývá charakteristikou a vlastnostmi luštěnin. Popsána je stavba a biologické vlastnosti jednotlivých částí rostliny. V druhé části je kladen důraz na charakterizaci a chemické složení hrachu. Uvedeny jsou i jeho nutriční hodnoty a stravitelnost. Praktická část se zabývá obsahem sušiny, popela a změnou dusíkatých látek a aminokyselin v syrovém stavu a po naklíčení. Analyzována je také In vitro stravitelnost dusíkatých látek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10435
Datum: 2009-08-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: D 12398


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kočař_2009_dp.pdf 2.325Mb PDF Zobrazit/otevřít
kočař_2009_vp.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kočař_2009_op.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet