Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů

Show full item record

No preview available
Title: Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů
Author: Orságová, Renata
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem práce bylo sledovat změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů a jejich případný vliv na jakost výrobku. Byla provedena i mikrobiologická analýza na začátku a na konci zrání. Senzorické hodnocení eidamského sýra bylo provedeno v různém stupni zrání.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10552
Date: 2009-05-18
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 12560


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
orságová_2009_dp.pdf 7.983Mb PDF View/Open
orságová_2009_vp.doc 34Kb Microsoft Word View/Open
orságová_2009_op.doc 51Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account