Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladovaní.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladovaní.

Show full item record

No preview available
Title: Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladovaní.
Author: Nováková, Radmila
Advisor: Černá, Monika
Abstract: Diplomová práce se zabývá změnou vybraných látek v bramborové hlíze během skladování. Teoretická část je věnována stručnému souhrnu anatomických a chemických vlastností brambor. Dále popisuji faktory ovlivňující obsah sledovaných látek. Pro chemické analýzy byly použity vzorky šesti odrůd a dvou varných typů (AB, A a B), které patřily do tří skupin podle délky vegetační doby (velmi rané, rané a polorané). Cílem bylo sledování vlivu: skladování, varného typu, délky vegetace a kulinářské úpravy na obsah N-látek, aminokyselin a celkového fosforu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10702
Date: 2009-05-27
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 12424


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
nováková_2009_dp.pdfBlocked 1.142Mb PDF
nováková_2009_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open
nováková_2009_op.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account