Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu

Show full item record

No preview available
Title: Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu
Author: Bezděk, Filip
Advisor: Chovancová, Miloslava
Abstract: Cílem této diplomové práce je analyzovat současnou situaci v restauraci pro zdraví - Prašád s ohledem na její potenciální rozvoj a na základě provedené analýzy vytvořit projekt strategie rozvoje, která by zajistila růst tržního podílu restaurace na českém, popřípadě slovenském trhu prostřednictvím vhodné kooperace. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se zaměřuje na oblast managementu malých a začínajících podniků, strategického managementu s ohledem na růst a rozvoj podniku, rozvoj podniku formou franchisingu. Praktická část obsahuje SWOT analýzu restaurace Prašád, individuální hloubkové interview zaměřené na potenciální rozvoj restaurace, analýzu zákazníků, vnitřních procesů a konkurence. Součástí praktické části je také dotazníkové šetření zaměřené na problematiku vegetariánství a zdravého stravování. V závěru analytické části je vypracován projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu, který je podroben časové, nákladové a rizikové analýze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11697
Date: 2010-05-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Management a marketing
Grade for thesis and defense: B 14739


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
bezděk_2010_dp.pdf 5.431Mb PDF View/Open
bezděk_2010_vp.doc 68.5Kb Microsoft Word View/Open
bezděk_2010_op.pdf 1.270Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account