Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu
Autor: Bezděk, Filip
Vedoucí: Chovancová, Miloslava
Abstrakt: Cílem této diplomové práce je analyzovat současnou situaci v restauraci pro zdraví - Prašád s ohledem na její potenciální rozvoj a na základě provedené analýzy vytvořit projekt strategie rozvoje, která by zajistila růst tržního podílu restaurace na českém, popřípadě slovenském trhu prostřednictvím vhodné kooperace. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se zaměřuje na oblast managementu malých a začínajících podniků, strategického managementu s ohledem na růst a rozvoj podniku, rozvoj podniku formou franchisingu. Praktická část obsahuje SWOT analýzu restaurace Prašád, individuální hloubkové interview zaměřené na potenciální rozvoj restaurace, analýzu zákazníků, vnitřních procesů a konkurence. Součástí praktické části je také dotazníkové šetření zaměřené na problematiku vegetariánství a zdravého stravování. V závěru analytické části je vypracován projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu, který je podroben časové, nákladové a rizikové analýze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11697
Datum: 2010-05-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: Management a marketing
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14739


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bezděk_2010_dp.pdf 5.431Mb PDF Zobrazit/otevřít
bezděk_2010_vp.doc 68.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
bezděk_2010_op.pdf 1.270Mb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet