Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt využití benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany
Autor: Hrazdilová, Iveta
Vedoucí: Závodná, Lucie Sára
Abstrakt: Obsahem diplomové práce je proces zdokonalování vlastních výkonů, přičemž hlavním cílem je navrhnout a realizovat projekt benchmarkingu v oblasti marketingu a lidských zdrojů restaurace Pod Kaštany. Teoretická část je zaměřena na základní pojmy a postupy při uplatnění metody benchmarkingu a dvou oblastí marketingu služeb. Praktickou část tvoří analýza současné situace, která je východiskem pro návrh a realizaci projektu benchmarkingu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12219
Datum: 2010-05-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Podniková ekonomika
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: B 16218


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hrazdilová_2010_dp.pdf 1.384Mb PDF Zobrazit/otevřít
hrazdilová_2010_vp.doc 68.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hrazdilová_2010_op.doc 69.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet