Šokové zmrazování pečiva

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Šokové zmrazování pečiva

Show full item record

No preview available
Title: Šokové zmrazování pečiva
Author: Solanský, Marek
Advisor: Pečivová, Pavlína
Abstract: Tato práce pojednává o moderním trendu v pekárenské výrob, a to o šokovém zmrazování peiva, které je ve stavu nenakynutých, pedkynutých a nebo pedpeených polotovar'. Tyto šokov zamrazené polotovary, které se zmrazují na nejmodernjších zaízeních r'znými technologiemi, se poté skladují v mrazicích boxech a podle poteby se i pozdji využívají. Nejastjším využitím je upeení pro vlastní potebu pekárny v požadované dob tsn ped expedicí a nebo se dopékají v pecích pímo na vlastních prodejních jednotkách a prodávají se jako erstvé teplé peivo.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12347
Date: 2010-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 17176


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
solanský_2010_bp.doc 241.5Kb Microsoft Word View/Open
solanský_2010_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open
solanský_2010_op.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account