Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mlček, Jiří
dc.contributor.author Marečková Gabrlíková, Sylvie
dc.date.accessioned 2010-07-20T03:19:14Z
dc.date.available 2010-07-20T03:19:14Z
dc.date.issued 2010-05-25
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/13761
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin. V teoretické části jsou popsány složky potravy a dále pak vývoj tradiční lidové stravy v období 19. století až do současnosti. Praktická část obsahuje vyhodnocení sestaveného dotazníku týkající se prvků výběru tra-dičních pokrmů a potravin, který byl vyplněn respondenty. Jednotlivé otázky jsou vyhodnoceny pomocí grafů, tabulek a slovního hodnocení. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky. cs
dc.format 60 s. , 5 s. příloh. cs
dc.format.extent 985693 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject tradiční pokrmy a potraviny cs
dc.subject lidová strava cs
dc.subject tradice cs
dc.subject traditional czech food and melas en
dc.subject folk fare en
dc.title Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin cs
dc.title.alternative The aspects of choice and ranking of traditional dishes and food en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2010-06-07
dc.description.abstract-translated The bachelor's thesis deals with aspects of the choosing traditional food and meals. In theorethical part are described the elements of food and then the development of traditional folk food in the 19th century to the prezent. Practical part includes the evaluation of a questionnaire focused on the components traditional dishes and food that was completed by respondents. The questions are evaluated using graphs, tables, and verbal evaluation. At the end the results are evaluated. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14682
dc.date.assigned 2010-02-01
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
marečková gabrlíková_2010_bp.pdf 962.5Kb PDF View/Open
marečková gabrlíková_2010_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open
marečková gabrlíková_2010_op.doc 48Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account