Vliv výživy dojnic na kvalitu mléka.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv výživy dojnic na kvalitu mléka.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Heraltová, Veronika
dc.date.accessioned 2010-07-20T04:32:35Z
dc.date.available 2010-07-20T04:32:35Z
dc.date.issued 2010-05-26
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/13901
dc.description.abstract Bakalářská práce podává ucelený přehled o vlivech působících na kvalitu nutričních ukazatelů kravského mléka. Práce uvádí základní nutriční ukazatele kravského mléka a hodnotí vnější vlivy působící na jeho kvalitu. Je věnována pozornost složení denní krmné dávky pro dojnice v období laktace a jejím vlivu na jeho kvalitu. Dále pak hodnotí možnosti zvýšení jadrných krmiv a jejich následující ovlivnění v množství a kvalitě nadojeného mléka. cs
dc.format 31 s. cs
dc.format.extent 429648 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject dojnice cs
dc.subject výživa cs
dc.subject krmivo cs
dc.subject mléko cs
dc.subject nutriční hodnota mléka cs
dc.subject dairy cow en
dc.subject nutrition en
dc.subject feed en
dc.subject milk en
dc.subject milk nutritional value en
dc.title Vliv výživy dojnic na kvalitu mléka. cs
dc.title.alternative The nutrient effect of dairycow on the quality of milk. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2010-06-07
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis provides a comprehensive overview of effects acting on the nutritional quality indicators of cow's milk. The thesis presents the basic nutritional characteristics of cow's milk and evaluates external influences on its quality. Attention is paid to the compo-sition of the daily ration for dairy cows during lactation and its effect on its quality. Then, it evaluates possibilities of increasing the grain feeds and their subsequent influence on the quantity and quality of obtained milk. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14813
dc.date.assigned 2010-02-10
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
heraltová_2010_bp.pdf 419.5Kb PDF View/Open
heraltová_2010_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open
heraltová_2010_op.doc 42Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account