Bioaktivní látky v kakaových produktech

DSpace Repository

Language: English čeština 

Bioaktivní látky v kakaových produktech

Show full item record

No preview available
Title: Bioaktivní látky v kakaových produktech
Author: Zajíčková, Kateřina
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Předložená bakalářská práce shrnuje poznatky o kakaovníku a kakaových bobech. Obsahem práce je charakterizovat kakaovník jako rostlinu, jeho pěstování, výskyt a složení kakaových bobů. Další část je zaměřena na technologické zpracování kakaových bobů. Hlavní důraz je kladen na látky obsažené v kakaových bobech, který mají vliv na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14012
Date: 2010-05-28
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 15001


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zajíčková_2010_bp.pdf 1.358Mb PDF View/Open
zajíčková_2010_vp.doc 32Kb Microsoft Word View/Open
zajíčková_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account