Bílkoviny cereálií a jejich vliv na onemocnění celiakie

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Bílkoviny cereálií a jejich vliv na onemocnění celiakie

Show full item record

No preview available
Title: Bílkoviny cereálií a jejich vliv na onemocnění celiakie
Author: Solařová, Markéta
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Bakalářská práce na téma "Bílkoviny cereálií a jejich vliv na onemocnění celiakie" je zaměřená na autoimunitním onemocnění tenkého střeva, které je vyvolané nesnášenlivostí pšeničné bílkoviny - lepku. V úvodu popisuje základní charakteristiku lepkové bílkoviny, zejména pšeničné bílkoviny. Práce je zaměřená na onemocnění celiakie a zakladní principy bezlepkové diety, dostupnost a sortiment pekárenských výrobků pro bezlepkovou dietu na našem trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14854
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 22738


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
solařová_2011_bp.pdf 1.511Mb PDF View/Open
solařová_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
solařová_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account