Charakteristika tuků v potravinách

DSpace Repository

Language: English čeština 

Charakteristika tuků v potravinách

Show full item record

No preview available
Title: Charakteristika tuků v potravinách
Author: Planetová, Tereza
Advisor: Zemanová, Vladimíra
Abstract: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou tuků a olejů. Práce popisuje jejich získávání, zpracování, složení, ale také to jak se podílejí na výživě člověka. Se stejnou důležitostí jsou důkladně popsány i pohledy na tuky z různých hledisek a to zejména biochemického, fyziologického a výživového. Práce je s logickou posloupností shrnutím kompletního procesu od získávání tuků až po jejich složení a působení na lidský organismus. Nemalá kapitola je závěrem věnována i stanovení celkového obsahu tuku v masných výrobcích metodou podle Soxhleta, které jsou podloženy důkazy z vlastního měření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15069
Date: 2011-05-26
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 21816


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
planetová_2011_bp.pdf 1.863Mb PDF View/Open
planetová_2011_vp.doc 98Kb Microsoft Word View/Open
planetová_2011_op.doc 101.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account