Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi

DSpace Repository

Language: English čeština 

Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi

Show full item record

No preview available
Title: Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi
Author: Švrčková, Daniela
Advisor: Kráčmar, Stanislav
Abstract: Bakalářská práce se zabývá výrobními druhy mas a surovinami potřebnými pro výrobu masných výrobků a strukturou masných výrobků. Jsou popisovány technologie výroby masných výrobků - příprava surovin, mělnění, míchání, narážení, zrání a balení. Je charakterizována výroba masných výrobků ve společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a ve společnosti Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství. Společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství vyuţívají k výrobě svých masných výrobků velmi jakostní suroviny a technologická zařízení, což je, spolu se správnou výrobní a hygienickou praxí, základním stavebním kamenem pro produkci kvalitních a zdravotně bezpečných masných výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15097
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 22743


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
švrčková_2011_bp.pdf 3.795Mb PDF View/Open
švrčková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
švrčková_2011_op.pdf 824.6Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account