Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka

DSpace Repository

Language: English čeština 

Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mrázek, Josef
dc.contributor.author Horký, Vladimír
dc.date.accessioned 2012-03-09T06:59:09Z
dc.date.available 2012-03-09T06:59:09Z
dc.date.issued 2011-08-19
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15263
dc.description.abstract Tématem mojí bakalářské práce je pivo a jeho vliv na lidské zdraví. Rád bych zde popsal stručně historii pivovarnictví, dále vlastní výrobu piva, nejznámější druhy piv a vliv piva na jednotlivé části těla, a také na psychiku. Výsledkem mojí bakalářské práce by mělo být zjištění toho, do jaké míry je pivo zdraví prospěšné, zdali vůbec. cs
dc.format 61s. (76 944 znaků) cs
dc.format.extent 2059210 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pivo cs
dc.subject výroba piva cs
dc.subject slad cs
dc.subject mladina cs
dc.subject chmel cs
dc.subject alkoholismus cs
dc.subject zdraví cs
dc.subject játra cs
dc.subject ledviny cs
dc.subject trávicí soustava cs
dc.subject druhy piv cs
dc.subject průzkum obliby piva cs
dc.subject Beer en
dc.subject Brewing en
dc.subject Malt en
dc.subject Hops en
dc.subject Wort en
dc.subject Alcoholism en
dc.subject Health en
dc.subject Liver en
dc.subject Kidneys en
dc.subject Digestive System en
dc.subject Kindsofbeer en
dc.subject Survey of Popularity of Beer en
dc.title Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka cs
dc.title.alternative Active Substances in Beer and their Influence on Health. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Havlíková, Iveta
dc.date.accepted 2011-08-31
dc.description.abstract-translated Topic of my bachelor Thesis is aktive Substance in Beer and his influence on Health. I would like to briefly describe History of beer, than Production of Beer, most important Kinds of Beer and influence on different Parts of Body and Psyche too. Result of my bachelor Thesis should be Detection how much Beer is healthy, if it is. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21796
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
horký_2011_bp.pdf 1.963Mb PDF View/Open
horký_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
horký_2011_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account