Projekt využití vybraných strategických a operativních nástrojů controllingu pro zlepšení komplexního systému řízení společnosti HEDVA, a.s.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt využití vybraných strategických a operativních nástrojů controllingu pro zlepšení komplexního systému řízení společnosti HEDVA, a.s.

Show full item record

No preview available
Title: Projekt využití vybraných strategických a operativních nástrojů controllingu pro zlepšení komplexního systému řízení společnosti HEDVA, a.s.
Author: Holoubková, Adéla
Advisor: Novák, Petr
Abstract: Diplomová práce se zabývá využitím vybraných strategických a operativních nástrojů controllingu pro zlepšení komplexního systému řízení společnosti HEDVA, a.s. V teoretické části je na základě odborné literatury zpracována problematika týkající se controllingu a jeho vybraných nástrojů, kromě toho je zde popsán význam reportingu a ekonomické přidané hodnoty. Praktická část je rozdělena na analytickou část a projekt. Analytická část charakterizuje společnost HEDVA, a.s., její postavení na trhu, finanční situaci, současnou úroveň řízení a dosavadní využití controllingu včetně jeho nástrojů. Projektová část obsahuje návrhy na využití vybraných nástrojů controllingu s cílem zlepšit komplexní systém řízení. Součástí projektu je zhodnocení ekonomické náročnosti, přínosů a rizik projektu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15275
Date: 2011-08-15
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Podniková ekonomika
Grade for thesis and defense: A 21161


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
holoubková_2011_dp.pdf 3.346Mb PDF View/Open
holoubková_2011_vp.pdf 29.23Kb PDF View/Open
holoubková_2011_op.pdf 1.658Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account