Med jako potravina i jako přírodní léčivo

DSpace Repository

Language: English čeština 

Med jako potravina i jako přírodní léčivo

Show full item record

No preview available
Title: Med jako potravina i jako přírodní léčivo
Author: Šolcová, Tereza
Advisor: Družbíková, Helena
Abstract: Práce byla zaměřena na problematiku včelího medu. V teoretické části byla popsána historie a vznik včelího medu, druhy medu dostupné na našem trhu. Dále byl včelí med řešen jako potravina a med jako lék. V praktické části byl proveden průzkum trhu a dotazníkový průzkum. V poslední části práce bylo provedeno senzorické hodnocení u různých druhů medu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15359
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 17167


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
šolcová_2011_bp.pdf 1.849Mb PDF View/Open
šolcová_2011_vp.doc 87.5Kb Microsoft Word View/Open
šolcová_2011_op.pdf 63.81Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account