An Analysis of the Exportation of Kosher Products of the Company RUDOLF JELÍNEK a.s., Focusing on Entering the Israeli Market.

DSpace Repository

Language: English čeština 

An Analysis of the Exportation of Kosher Products of the Company RUDOLF JELÍNEK a.s., Focusing on Entering the Israeli Market.

Show full item record

No preview available
Title: An Analysis of the Exportation of Kosher Products of the Company RUDOLF JELÍNEK a.s., Focusing on Entering the Israeli Market.
Author: Šišková, Martina
Advisor: Kressová, Petra
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá tématem zahraničního obchodu, na které je pohlíženo jak z pohledu teoretického, tak i praktického. Teoretická část popisuje důvody vstupu organizací na zahraniční trhy a také různé formy vstupu. Následná praktická část obsahuje analýzu společnosti RUDOLF JELÍNEK a.s. pomocí SWOT analýzy a izraelského trhu prostřednictvím PEST analýzy a Porterova modelu pěti sil. Získané teoretické znalosti jsou zde uplatněny v závislosti na realitu, zkušenosti, slabé a silné stránky společnosti, možné hrozby a příležitosti nového trhu. S ohledem na nabyté informace práce obsahuje i doporučení zda vstoupit na nový trh, či nikoliv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15577
Date: 2011-05-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav anglistiky a amerikanistiky
Discipline: Anglický jazyk pro manažerskou praxi
Grade for thesis and defense: A 19590


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
šišková_2011_bp.pdf 2.662Mb PDF View/Open
šišková_2011_vp.zip 14.56Kb Unknown View/Open
šišková_2011_op.doc 47Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account