Technologie výroby octa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie výroby octa

Show full item record

No preview available
Title: Technologie výroby octa
Author: Dobešková, Michaela
Advisor: Rumíšková, Marie
Abstract: Cílem bakalářské práce je popsání technologie výroby octa, ty jsem porovnala a vyhodnotila. Dále jsou zde charakterizovány mikroorganismy, které se podílí na kvašení, jednotlivé vlivy působící na kvašení, úprava a skladování octa a hodnocení kvality výrobků. Nakonec jsem charakterizovala použití tradičních i netradičních druhů ochucených octů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16506
Date: 2011-08-04
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 22721


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dobešková_2011_bp.pdf 2.367Mb PDF View/Open
dobešková_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
dobešková_2011_op.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account