Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě

Show full item record

No preview available
Title: Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
Author: Vítková, Marie
Advisor: Brachtl, Václav
Abstract: Cílem této práce je popsat funkce a využití zlepšujícího přípravku v pekařské a cukrářské výrobě. Bakalářská práce vysvětluje působení zlepšujících přípravků při výrobě v pekárně a cukrárně. Jsou popsány počátky použití zlepšujícího přípravku a obsah jeho hlavních složek, kompletní směsi a příklady některých používaných směsí u nás. Také je okrajově zmíněna charakteristika cukrářské a pekařské výroby. V závěru práce je popsán technologický postup výroby chleba s použitím kompletní směsi.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16744
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 22699


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vítková_2011_bp.pdf 1.265Mb PDF View/Open
vítková_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
vítková_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account