Nabídka českých a moravských vín

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Nabídka českých a moravských vín

Show full item record

No preview available
Title: Nabídka českých a moravských vín
Author: Křižánek, Igor
Advisor: Pavelka, Bronislav
Abstract: Cílem této práce je seznámit čtenáře s různými formami nabídky českých a moravských vín na našem trhu. K lepšímu a komplexnímu pochopení této oblasti je především nutné zmínit historii vína ve světě i u nás, seznámit je s vinařskými oblastmi a podoblastmi ČR, schválenými odrůdami u nás, vlivu terroir na kvalitu vína, uvést zásady při degustaci vína, upozor-nit je na choroby a vady, se kterými se mohou u vín setkat, přiblížit kategorizaci vín a popsat jednotlivé formy nabídky vín s jejich klady a zápory.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17114
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 22728


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
křižánek_2011_bp.pdf 2.201Mb PDF View/Open
křižánek_2011_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
křižánek_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account