Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gálová, Jitka
dc.contributor.author Maděrová, Jitka
dc.date.accessioned 2012-03-10T07:50:15Z
dc.date.available 2012-03-10T07:50:15Z
dc.date.issued 2011-08-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17204
dc.description.abstract Tato bakalářská práce je rozčleněna do pěti kapitol.V první části je definován pojem systému HACCP, jeho historie a vývoj legislativy. Následně na to navazuje popis Správné výrobní a hygienické praxe a cíle SVHP v gastronomických provozech navazující na požadavky SVHP v této kapitole je popsán příjem surovin a výběr dodavatelů, sanitace, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Dále je zde popis provozovny ŠJ, stavebně technické části a obecně technické podmínky pro gastronomické provozovny. Čtvrtá část bakalářské práce je zaměřena na praktickou část Kontroly teplot pokrmů a chladícího zařízení podle HACCP. Je zde uvedena analýza teplot pokrmů, která je zaznamenaná do tabulky a také její vyhodnocení. V páté kapitole jsou zhodnoceny náklady na rekonstrukci a modernizaci provozu ŠJ. cs
dc.format 46 s. cs
dc.format.extent 3242013 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject HACCP cs
dc.subject CCP cs
dc.subject SHVP cs
dc.subject školní jídelna cs
dc.subject HACCP en
dc.subject CCP en
dc.subject GMHP en
dc.subject school cafeteria en
dc.title Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP cs
dc.title.alternative Temperature Control Checks in the Operation of School Canteens According to HACCP en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fic, Vlastimil
dc.date.accepted 2011-08-30
dc.description.abstract-translated This thesis is divided into five kapitol. In first part of the notion of the HACCP system, its history and legal development. Then follows a description of good hygiene and manufacturing practices and objectives in caterer GMHP follow the requirements GMHP in this chapter describes the selection and reception of raw materials suppliers, sanitation, education and staff development. Then there is the description of the undertaking SC, building the technical and general technical requirements for catering establishments. The fourth part of this thesis focuses on the practical part of the food temperature controls and refrigeration system according to HACCP. There is an analysis of the temperature, which is recorded in the table and its evaluation. The fifth chapter is an evaluation of the costs of reconstruction and modernization of traffic SC. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22730
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
maděrová_2011_bp.pdf 3.091Mb PDF View/Open
maděrová_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
maděrová_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account