Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií
Author: Kufová, Gabriela
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Bakalářská práce se zabývá cereáliemi, jejich složením a nejvýznamnějšími obilovinami. Dále je pozornost věnována možnostem stanovení jejich antioxidační aktivity se zaměřením na metodu ABTS, uvedeno je i stanoveni antioxidační aktivity v oblasti cereálních a potravinářských technologií.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17563
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 22757


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kufová_2011_bp.pdf 1.919Mb PDF View/Open
kufová_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
kufová_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account