Srovnání antioxidačních vlastností bílého a červeného vína.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Srovnání antioxidačních vlastností bílého a červeného vína.

Show full item record

No preview available
Title: Srovnání antioxidačních vlastností bílého a červeného vína.
Author: Hourová, Markéta
Advisor: Vícha, Robert
Abstract: Antioxidační účinky vína jsou spojovány s celou řadou zejména fenolických látek ve víně obsažených z nichž nejznámější je 1-(3,5-dihydroxyfenyl)-2-(4-hydroxyfenyl)ethen neboli resveratrol. Cílem této práce je shromáždit dostupné informace o obsahu antioxidantů v různých druzích bílého a červeného vína a na základě těchto údajů provést porovnání jejich antioxidačních účinků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1812
Date: 2006-05-31
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 2266


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hourová_2006_bp.pdfBlocked 681.2Kb PDF
hourová_2006_vp.doc 41Kb Microsoft Word View/Open
hourová_2006_op.doc 49Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account