Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Sedláčková, Libuše
dc.date.accessioned 2012-03-11T15:08:18Z
dc.date.available 2012-03-11T15:08:18Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/18422
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na problematiku související s výživou při prevenci kardiovaskulárních onemocnění. Definuje kardiovaskulární onemocnění (onemocnění srdce a cév) a zabývá se rizikovými faktory, které se podílejí na vzniku těchto onemocnění nebo zhoršují jejich průběh. V práci jsou také uvedena výživová doporučení a dietní opatření v rámci primární a sekundární prevence kardiovaskulárních chorob. cs
dc.format 88 s. (127 531 znaků) cs
dc.format.extent 796582 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kardiovaskulární onemocnění cs
dc.subject rizikové faktory cs
dc.subject poruchy metabolismu lipidů cs
dc.subject antioxidanty cs
dc.subject primární a sekundární prevence cs
dc.subject cardiovascular diseases en
dc.subject risk factors en
dc.subject defects of lipid metabolism en
dc.subject antioxidants en
dc.subject primary and secondary prevention en
dc.title Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění cs
dc.title.alternative The Nutrition for Prevention of Cardiovascular Diseases en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Škrovánková, Soňa
dc.date.accepted 2011-06-22
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is focused on issues related to nutrition in the prevention of cardio-vascular diseases. It defines the cardiovascular diseases and deals with risk factors which participate in development of these illnesses or deteriorate their progress. The thesis also mentions nutrition recommendantions and dietary measures within primary and secondary prevention. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21818
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
sedláčková_2011_bp.pdf 777.9Kb PDF View/Open
sedláčková_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
sedláčková_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account