Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže

Show full item record

No preview available
Title: Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže
Author: Maňásková, Petra
Advisor: Lukášková, Eva
Abstract: Bakalářská práce je literární rešerše na téma mikroflóra kuřecí kůže. V práci jsou popsány inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže. Práce zárověň poskytuje přehled o mikroflóře, která se může vyskytovat na kůži jatečné drůbeže a rovněž je popsáno složení drůbežího masa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2147
Date: 2006-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
maňásková_2006_bp.pdf 566.8Kb PDF View/Open
maňásková_2006_vp.doc 43Kb Microsoft Word View/Open
maňásková_2006_op.doc 52Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account