Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin

Show full item record

No preview available
Title: Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin
Author: Petrjanošová, Alena
Advisor: Dvořáková, Petra
Abstract: Diplomová práce je zaměřena na srovnání některých parametrů pseudocereálií a netradič-ních obilovin. V práci je stručně popsána historie pěstování vybraných obilovin, botanická charakteristika, taxonomie a chemické složení. Dále je zde také nahlédnuto do způsobu využití. Zvláštní pozornost je věnována využití v pekárenském průmyslu. Praktická část je zaměřena na porovnání pečiva z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin připraveného pomocí pekařského pokusu a následné vyhodnocení textury upečených bochníků na přístroji Texturometr TA.XT Plus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21732
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
petrjanošová_2012_dp.pdf 1.524Mb PDF View/Open
petrjanošová_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
petrjanošová_2012_op.doc 98Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account