Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin
Autor: Petrjanošová, Alena
Vedoucí: Dvořáková, Petra
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na srovnání některých parametrů pseudocereálií a netradič-ních obilovin. V práci je stručně popsána historie pěstování vybraných obilovin, botanická charakteristika, taxonomie a chemické složení. Dále je zde také nahlédnuto do způsobu využití. Zvláštní pozornost je věnována využití v pekárenském průmyslu. Praktická část je zaměřena na porovnání pečiva z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin připraveného pomocí pekařského pokusu a následné vyhodnocení textury upečených bochníků na přístroji Texturometr TA.XT Plus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21732
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
petrjanošová_2012_dp.pdf 1.524Mb PDF Zobrazit/otevřít
petrjanošová_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
petrjanošová_2012_op.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet