Analýza vzdělávacího systému Městského úřadu Prostějov se zaměřením na projekt "Zefektivnění řízení lidských zdrojů a vzdělávání na Městském úřadu Prostějov"

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza vzdělávacího systému Městského úřadu Prostějov se zaměřením na projekt "Zefektivnění řízení lidských zdrojů a vzdělávání na Městském úřadu Prostějov"

Show full item record

No preview available
Title: Analýza vzdělávacího systému Městského úřadu Prostějov se zaměřením na projekt "Zefektivnění řízení lidských zdrojů a vzdělávání na Městském úřadu Prostějov"
Author: Raidová, Tereza
Advisor: Kressová, Petra
Abstract: Bakalářská práce se zabývá analýzou vzdělávacího systému na Městském úřadu Prostějov se zaměřením na vzdělávací projekt Zefektivnění řízení lidských zdrojů a vzdělávání na Městském úřadu Prostějov, který je spolufinancován z Evropského sociálního fondu. Teo-retická část je zaměřena převážně na popis vzdělávacího cyklu, legislativu vzdělávání úředníků a také následné srovnání soukromého a veřejného sektoru v oblasti vzdělávání. Praktická část je zaměřena na analýzu samotného vzdělávacího systému na Městském úřadu Prostějov, ve které bylo využito několik metod sběru dat jako např. písemné dotazníkové šetření, vlastní pozorování, testování aj. Hlavním cílem práce je kritické a objektivní zhodnocení stávajícího vzdělávacího systému a navržení doporučení pro jeho efektivnější průběh v budoucnu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21820
Date: 2012-04-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva
Discipline: Veřejná správa a regionální rozvoj
Grade for thesis and defense: A 26959


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
raidová_2012_bp.pdf 1.205Mb PDF View/Open
raidová_2012_vp.zip 27.39Kb Unknown View/Open
raidová_2012_op.doc 73Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account