Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského

DSpace Repository

Language: English čeština 

Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mrázek, Josef
dc.contributor.author Svačinová, Monika
dc.date.accessioned 2013-10-07T12:21:56Z
dc.date.available 2013-10-07T12:21:56Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/21827
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena především na složení a technologické vlastnosti kozího i kravského mléka a jejich srovnání. Popisuje plemena koz převážně chovaných v České republice a zaměřuje se i na kozí mléko jako důležitou součást v lidské výživě z důvodu jeho účinků na zdraví člověka. cs
dc.format 53 s. cs
dc.format.extent 1887417 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject koza cs
dc.subject mléko cs
dc.subject výživa cs
dc.subject kyselost cs
dc.subject srážení cs
dc.subject goat en
dc.subject milk en
dc.subject nutrition en
dc.subject acidity en
dc.subject coagulation en
dc.title Porovnání vybraných technologických vlastností mléka kozího a kravského cs
dc.title.alternative Comparison of Selected Technological Properties of Goat and Cow Milk en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Zemanová, Vladimíra
dc.date.accepted 2012-06-13
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis is mainly focused on the composition and technological properties of goat and cow milk and their comparison. Describes goats breeds mainly reared in the Czech Republic and it?s also focused on goat milk as an important part in human nutrition because of its effects on human health. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25525
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
svačinová_2012_bp.pdf 1.799Mb PDF View/Open
svačinová_2012_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
svačinová_2012_op.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account