Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie

Show full item record

No preview available
Title: Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie
Author: Rachvalová, Žaneta
Advisor: Gálová, Jitka
Abstract: Cílem práce je porovnání konvenčně vyráběných ovocných šťáv se stejnými výrobky po-cházejícími z produkce ekologického zemědělství. Zabývám se studiemi, které rozebírají rozdíly v obsahu živin, vitaminů a látek prospěšných pro lidský organizmus i nebezpečí dopadající na zdraví při požívání nevhodných nápojů plných nadměrného množství cukrů, umělých barviv, aroma a zbytku postřiků. V práci je také věnována pozornosti technologii zpracování a novinkám v oblasti obalové techniky nápojů
URI: http://hdl.handle.net/10563/22015
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
rachvalová_2012_bp.pdf 1.240Mb PDF View/Open
rachvalová_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
rachvalová_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account