Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky

Show full item record

No preview available
Title: Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
Author: Štulířová, Eva
Advisor: Brachtl, Václav
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na cereálie, výrobu mouky a faktory ovlivňující jakost. V úvodu je popsánvýznam cereálie z pohledu nutričního, chemického složení i jednotlivé druhy cereálií. V další části jsem se zabývala samotnou výrobou mouky z pšenice, hlavními technologickými postupy a definovala vybrané faktory, ketré ovlivňují jakost mouky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22051
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
štulířová_2012_bp.pdf 1.245Mb PDF View/Open
štulířová_2012_vp.doc 228Kb Microsoft Word View/Open
štulířová_2012_op.doc 91Kb Microsoft Word View/Open
štulířová_2012_bp-redacted.pdf 1.170Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account