Charakteristika a vlastnosti červené řepy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Charakteristika a vlastnosti červené řepy

Show full item record

No preview available
Title: Charakteristika a vlastnosti červené řepy
Author: Velková, Gabriela
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou a vlastnostmi červené řepy. Je popisováno její pěstování, typy odrůd, škůdci a choroby. Dále je v práci uvedeno chemické složení červené řepy se zaměřením na betalainová barviva, její využití vzhledem k dlouhé skladovatelnosti jako zeleniny v čerstvém i tepelně upraveném stavu, a také pozitivní účinky na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22070
Date: 2012-02-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 25835


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
velková_2012_bp.pdf 2.067Mb PDF View/Open
velková_2012_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
velková_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account