Antioxidační vlastnosti naklíčených semen

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Antioxidační vlastnosti naklíčených semen

Show full item record

No preview available
Title: Antioxidační vlastnosti naklíčených semen
Author: Zerzáňová, Silvie
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Diplomová práce se v teoretické části zabývá charakteristikou a vlastnostmi luštěnin a olejnin. Mezi sledované plodiny byly zařazeny čočka, hrách, fazol, mungo, bob, řepka a slunečnice. Dále je v práci popsán postup při nakličování vybraných druhů semen. Praktická část se zabývá obsahem antioxidantů, jejich vlastnostmi, obsahem polyfenolů a minerálních látek sledovaných plodin v různých časových stádiích vývojového růstu při klíčení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22109
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zerzáňová_2012_dp.pdf 3.078Mb PDF View/Open
zerzáňová_2012_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
zerzáňová_2012_op.doc 103.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account