Racionalizace procesů nákupu a zásobování ve výrobní společnosti AIRCRAFT INDUSTRIES,a.s. ve vztahu k růstu její konkurenční schopnosti.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Racionalizace procesů nákupu a zásobování ve výrobní společnosti AIRCRAFT INDUSTRIES,a.s. ve vztahu k růstu její konkurenční schopnosti.

Show full item record

No preview available
Title: Racionalizace procesů nákupu a zásobování ve výrobní společnosti AIRCRAFT INDUSTRIES,a.s. ve vztahu k růstu její konkurenční schopnosti.
Author: Mahdalíková, Miroslava
Advisor: Bobák, Roman
Abstract: Předmětem bakalářské práce ?Racionalizace procesů nákupu a zásobování ve výrobní společnosti Aircraft Industries, a.s. ve vztahu k růstu její konkurenční schopnosti? je popis a analýza procesů nákupu, zásobování a skladového hospodářství vybrané společnosti. Teoretická část práce se zaměřuje na odborné pojmy a poznatky ze současně dosažitelné literatury týkající se zásobování a skladového hospodářství. Praktická část popisuje nákup a zásobování, analýzu zásob a skladové hospodářství společnosti. Cílem práce je zjištění nedostatků a navrhnutí nápravných opatření, které umožní snížení nákladů na zásobování a skladování zásob.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22278
Date: 2012-06-18
Availability: Bez omezení
Department: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: C 28080


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
mahdalíková_2012_bp.pdf 1.591Mb PDF View/Open
mahdalíková_2012_vp.pdf 866.8Kb PDF View/Open
mahdalíková_2012_op.pdf 28.74Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account