Stanovení vlákniny v červené pšenici

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení vlákniny v červené pšenici

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vlákniny v červené pšenici
Author: Gurská, Eliška
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo stanovení vlákniny, vlhkosti a popele ve vzorcích připravených z pšenice červené. Součástí teoretické práce byla charakteristika, popis stavby a chemického složení pšenice obecné, zejména pak pšenice červené. Dále bylo shrnuto trávení základních živin, charakterizována vláknina a její účinky na člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22299
Date: 2012-02-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 25775


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
gurská_2012_bp.pdf 1.245Mb PDF View/Open
gurská_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
gurská_2012_op.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account