Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii
Author: Řezníček, Stanislav
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Bakalářská páce se zabývá konzumací jedlého hmyzu - Entomofagií. Obecně popisuje nu-triční hodnoty a chemické složení vybraných druhů jedlého hmyzu. Podrobněji se zaměřuje na způsoby sběru a konzumaci hmyzu v různých zemích. Charakterizuje základní kulinární úpravy v gastronomii a další možnosti využití hmyzu v nedaleké budoucnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22319
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 24258


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
řezníček_2012_bp.pdf 1.617Mb PDF View/Open
řezníček_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
řezníček_2012_op.doc 91Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account