Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením

DSpace Repository

Language: English čeština 

Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením

Show full item record

No preview available
Title: Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením
Author: Zálešák, Roman
Advisor: Gálová, Jitka
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na výrobu vína tradiční technologií u malovinařů a technologií řízeným kvašením. Teoretická část popisuje historii a technologii výroby vína. Jsou popsány tradiční a moderní postupy a jejich vzájemné rozdíly. Praktická část práce hodnotí vína, která byla vyrobená tradiční nebo moderní metodou. Vína byla senzoricky hodnocena zasvěcennými hodnotiteli, kteří se podílely na celkovém hodnocení. Všechna hodnocení jsou znázorněna v grafech a tabulkách a dávají přehled o senzorických aspektech obou skupin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22599
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 25805


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zálešák_2012_bp.pdf 2.140Mb PDF View/Open
zálešák_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
zálešák_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account