Projekt sestavení vhodných komunikačních kanálů v rámci optimalizace distribučních cest ke klíčo-vým zákazníkům společnosti Interhotel Moskva a.s.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt sestavení vhodných komunikačních kanálů v rámci optimalizace distribučních cest ke klíčo-vým zákazníkům společnosti Interhotel Moskva a.s.

Show full item record

No preview available
Title: Projekt sestavení vhodných komunikačních kanálů v rámci optimalizace distribučních cest ke klíčo-vým zákazníkům společnosti Interhotel Moskva a.s.
Author: Řehulek, Michal
Advisor: Svěrák, Petr
Abstract: Tato diplomová práce se zaměřuje na výběr vhodných komunikačních kanálů ke klíčovým zákazníkům společnosti Interhotel Moskva a.s. v rámci propagace Nového kongresového sálu, který má být uveden do provozu na podzim roku 2013. Otevření tohoto sálu má zvýšit atraktivitu hotelu jako místa kongresové turistiky ve Zlínském kraji. Projekt sestavení vhodných komunikačních kanálů vychází z teoretických poznatků získaných zpracováním literární rešerše zdrojů v teoretické části a opírá se o analýzu současné situace a budoucích plánů hotelu z části analytické. Samotný projekt se zaměřuje na vymezení struktury klíčo-vých zákazníků společnosti a výběr vhodných komunikačních kanálů ke klientům hotelu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22898
Date: 2012-06-18
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu
Grade for thesis and defense: C 26996


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
řehulek_2012_dp.pdf 2.370Mb PDF View/Open
řehulek_2012_vp.pdf 469.4Kb PDF View/Open
řehulek_2012_op.pdf 792.2Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account