Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě

DSpace Repository

Language: English čeština 

Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě

Show full item record

No preview available
Title: Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě
Author: Hroch, Aleš
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem této práce je poznat některé odrůdy brambor, jejich začlenění podle stolní odrůdy na rané, velmi rané, polopozdní a pozdní a následně popsat jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě. Brambory jsou všestranou potravinou; výrábí se z nich mnoho výrobků, které jsou nedílnou součástí našeho jídelníčku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23158
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: D 26902


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hroch_2012_bp.pdf 1006.Kb PDF View/Open
hroch_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
hroch_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account