Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Pechtorová, Veronika
dc.date.accessioned 2013-10-09T20:01:55Z
dc.date.available 2013-10-09T20:01:55Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23459
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce, je seznámení se s výrobou piva, jednotlivými fázemi výroby a problematikou vzniku alkoholu a oxidu uhličitého v pivu. Dále jsou popsány jednotlivé fáze výroby, faktory a druhy kvašení ovlivňují množství alkoholu a oxidu uhličitého. cs
dc.format 72 s. (105 581 znaků) cs
dc.format.extent 2832084 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mladina cs
dc.subject kvašení cs
dc.subject etanol cs
dc.subject oxid uhličitý cs
dc.subject pivo cs
dc.subject wort en
dc.subject fermentation en
dc.subject ethanol en
dc.subject carbon dioxide en
dc.subject beer en
dc.title Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva. cs
dc.title.alternative The Alcohol and Carbon Dioxide Content Depending on the Extract in Particular Stages of Beer Production. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vojtíšková, Petra
dc.date.accepted 2012-09-05
dc.description.abstract-translated The aim of this work is the introduction to beer production , individual production stages and issues of alcohol and carbon dioxide in beer. The description of the stages of production, and the types of factors affecting fermentation alcohol and carbon dioxide. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25794
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-08-13


Files in this item

Files Size Format View
pechtorová_2012_bp.pdf 2.700Mb PDF View/Open
pechtorová_2012_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
pechtorová_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account