Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku

Show full item record

No preview available
Title: Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku
Author: Kolouchová, Ladislava
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Diplomová práce se zabývá monitoringem kvality pšenice potravinářské v letech 2008?2011 zpracovávané ve mlýně Kroměříž. Teoretická část je zaměřena na historii pěs-tování pšenice, její zpracování a historii výrobního závodu. V teoretické části uveden popis morfologických a chemických vlastností pšeničného zrna. Praktická část je zaměřena na stanovení sledovaných vlastností v jednotlivých letech - obsahu dusíkatých látek, obsahu mokrého lepku v sušině, gluten indexu a Zelenyho testu a jejich srovnání v jednotlivých marketingových letech. Cílem práce byl monitoring změny kvality pšenice v průběhu mar-ketingového roku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23588
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kolouchová_2013_dp.pdf 2.281Mb PDF View/Open
kolouchová_2013_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
kolouchová_2013_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account