Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků
Author: Krčmářová, Lenka
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Diplomová práce se zabývá aplikací skopového masa do tepelně opracovaných výrobků, jakým způsobem jsou masné výrobky podílem skopového masa ovlivňovány a jaké je nejvhodnější procentuální zastoupení skopového masa v masných výrobcích pro spotřebitele nejpřijatelnější. Cílem je zvýšit spotřebu jehněčího a skopového masa u veřejnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23766
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
krčmářová_2013_dp.pdf 3.920Mb PDF View/Open
krčmářová_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
krčmářová_2013_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account