Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku

Show full item record

No preview available
Title: Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku
Author: Špačková, Martina
Advisor: Doležalová, Magda
Abstract: Tato bakalářská práce se v první části zaměřuje na mikrobiální lipázy, jejich rozdělení, vlastnosti a využití v potravinářském průmyslu. Druhá část charakterizuje případná mikrobiální rizika a mikrobiální vady při zpracování a skladování jednotlivých mléčných výrob-ků s vysokým obsahem mléčného tuku. Třetí část se zabývá metodami konzervace, pomocí kterých lze účinně zabránit růstu nežádoucím mikroorganismům u těchto výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24118
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 25797


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
špačková_2013_bp.pdf 1.560Mb PDF View/Open
špačková_2013_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
špačková_2013_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account