Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína

DSpace Repository

Language: English čeština 

Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína

Show full item record

No preview available
Title: Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína
Author: Anetová, Katarína
Advisor: Fic, Vlastimil
Abstract: Předmětem bakalářské práce je použití oxidu siřičitého v technologických postupech pří-pravy vína. Popisuje formy a vlastnosti oxidu siřičitého v enologii. Zaměřuje se na působení oxidu siřičitého na jednotlivé složky vína, které ovlivňují jeho kvalitu. Důraz je kladen na snížení a obmezení oxidu siřičitého při vinifikaci. V neposlední řade se zabývá vlivem oxidu siřičitého a alkoholu na zdraví konzumenta.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24417
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 29248


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
anetová_2013_bp.pdf 1.672Mb PDF View/Open
anetová_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
anetová_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account