Využití enterální výživy NutrilaC u pacientů v intenzivní péči

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití enterální výživy NutrilaC u pacientů v intenzivní péči

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Juránková, Marie
dc.date.accessioned 2013-10-11T19:31:34Z
dc.date.available 2013-10-11T19:31:34Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24435
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá enterální výživou. Je zde její charakteristika i možnosti indikace. Způsob podání je jak formou sippingu, tak i sondou. Aplikace enterální výživy je prováděna různými režimy. Hlavním cílem enterální výživy je zajištění dostatečného energetického příjmu za účelem ovlivnění nutričního stavu pacienta Jednou z variant pro léčbu je speciální výživa NutrilaC nejen pro pacienty v intenzivní péči, ale i pro mnohé další. cs
dc.format 56 cs
dc.format.extent 2215293 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject enterální výživa cs
dc.subject sipping cs
dc.subject sonda cs
dc.subject nutriční stav cs
dc.subject NutrilaC cs
dc.subject intenzivní péče cs
dc.subject enteral nutrition en
dc.subject sipping en
dc.subject probe en
dc.subject nutritional status en
dc.subject NutrilaC en
dc.subject intensive care en
dc.title Využití enterální výživy NutrilaC u pacientů v intenzivní péči cs
dc.title.alternative The Use of NutrilaC Enteral Nutrition in Intensive Care Patients en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mišurcová, Ladislava
dc.date.accepted 2013-06-04
dc.description.abstract-translated This thesis deals with enteral nutrition. There are hers characteristic and possibilities indi-cation.Method of administration is either sipping or probe. Application of enteral nutrition is carried out by different modes. The main objective of enteral nutrition in ensure adequate energy and effect to the nutritional status of patient. One option for treatment it is special nutrition NutrilaC not only for patients in intensive care, but also for many others. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25924
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2013-05-20


Files in this item

Files Size Format View
juránková_2013_bp.pdf 2.112Mb PDF View/Open
juránková_2013_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
juránková_2013_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account