Stanovení změn vitaminu C v potravinách pomocí HPLC

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení změn vitaminu C v potravinách pomocí HPLC

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení změn vitaminu C v potravinách pomocí HPLC
Author: Konečná, Jana
Advisor: Severová, Marta
Abstract: Bakalářská práce se v teoretické části zabývá charakteristikou, chemickou strukturou, působením v organismu a stabilitou vitaminu C. Součástí je rešerše o využití vitaminu C v potravinářském průmyslu. Ve stručnosti se zabývá běžně používanými metodami laboratorního stanovení vitaminu C. Obsahuje obecnou charakteristiku metody vysokoúčinné kapalinové chromatografie a přehled metod HPLC pro stanovení vitaminu C v potravinách se zaměřením na nápoje.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2444
Date: 2007-06-04
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
konečná_2007_bp.pdf 938.2Kb PDF View/Open
konečná_2007_vp.doc 39Kb Microsoft Word View/Open
konečná_2007_op.doc 51.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account