Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto

Show full item record

No preview available
Title: Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto
Author: Matkowská, Sandra
Advisor: Kubík, Josef
Abstract: Tématem bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto. Teoretická část práce je zaměřena na poznatky z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, které jsou získány průzkumem literárních pramenů. Praktická část se opírá o získané teoretické poznatky a je zde vypracovaná BCG matice, SWOT analýza, PEST analýza a Porterův model pěti konkurenčních sil. Jsou navržena opatření ke zvýšení konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto, které se odvolávají na výsledky daných analýz.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24477
Date: 2013-02-22
Availability: Bez omezení
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: C 24235


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
matkowská_2013_bp.pdf 2.181Mb PDF View/Open
matkowská_2013_vp.doc 127Kb Microsoft Word View/Open
matkowská_2013_op.doc 263.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account