Postoj spotřebitele ke konzumaci vín v ČR

DSpace Repository

Language: English čeština 

Postoj spotřebitele ke konzumaci vín v ČR

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mlček, Jiří
dc.contributor.author Možnarová, Milena
dc.date.accessioned 2013-10-11T20:36:33Z
dc.date.available 2013-10-11T20:36:33Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24490
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá postojem spotřebitele ke konzumaci vín v ČR. První část se věnuje obecně vínu, jeho historii, odrůdám a podmínkám pro pěstování vinné révy. Další část popisuje výrobu vína a zákon zabývající se vinohradnictvím a vinařstvím. Hlavní část práce představují průzkumy, které se zabývají právě konzumací vína, a můžeme z nich vyvodit preference obyvatel ČR. V neposlední řadě je v práci uveden marketing vinařů, který prodej vína a hlavně pro zviditelnění a upozornění jedním z nejdůležitějších. cs
dc.format 52 s. (přílohy - 1 s.) cs
dc.format.extent 2895760 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject historie cs
dc.subject zákon cs
dc.subject odrůdy cs
dc.subject výroba vína cs
dc.subject spotřeba vína cs
dc.subject marketing vinařů cs
dc.subject history en
dc.subject law en
dc.subject varieties en
dc.subject wine production en
dc.subject wine consumption en
dc.subject marketing winemarkers en
dc.title Postoj spotřebitele ke konzumaci vín v ČR cs
dc.title.alternative Consumer Attitude to Wine Consumption in the Czech Republic en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2013-06-03
dc.description.abstract-translated This Bachelor's work deals with consumer attitude to wine consumption in the Czech Republic. Wine in general, its history and varieties, conditions for cultivation of grapevine growing are treated in the first part. The next part describes wine production as well as the acts and laws concerning viticulture and winemaking. The main part of the work presents research surveys investigating the wine consumption and consequently indicating preferences of the population in the Czech Republic. Finally, the work introduces wine growers marketing system being essential for wine selling and a primary factor in wine promotion and its advertising purposes. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 29276
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2013-05-14


Files in this item

Files Size Format View
možnarová_2013_bp.pdf 2.761Mb PDF View/Open
možnarová_2013_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
možnarová_2013_op.pdf 65.62Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account